De Biasi: Ndikuan pushimet e verës, kishim frikë nga euforia. I jap shansin çdo lojtari

197

5

De Biasi pas ndeshjes ka folur per barazimin ndaj Marokut duke theksuar se gjedja e keipit vinte pas pushimeve te verës dhe pritej kjo ndeshje derisa ekipi te fitoj formën.

“Në këtë ndeshje morën përgjigje të mira përgjigje të duhura. Ishte fund vere dhe iki ka qënë pushim. Sigurisht janë dy lojtar të rëndësishëm. Më ardhur keq që Hyka ka munguar dy vjet. Kjo tregon që unë i shikoj lojtarët dhe çdo kush ka shansin që të rikthehet.

Ekipi nga fillimi për tu përgjigjur kundërshtarit ndryshimi rreshtimit në fushë solli ndryshime pozitive.

Kjo ndryshim i moduli erdhi gjatë ndeshjes. Nuk e kishim përgatitur. Edhi në bazë të formacionit. Kjo mund të shikohet për të ardhmen. Ne kemi përdorur një lojë të tillë me Kosovën.

Kjo ishte dicka që stafi e kishte frikën e euforisë por ekipi luajti me përqendrim”-tha De Biasi

Comments