Debat i ashpër në Kuvend për përgjimet dhe demarkacionin (VIDEO)

370

ttt

Rishtazi janë bërë ministra, njëra e drejtësisë, e tjetri ushtrues i detyrës së shefit për mjedis dhe planifikimi hapësinor.

Andaj, Dhurata Hoxhës e Ferat Shalës, iu duhen këshilla se ku të ulën në sallën plenare të Kuvendit.

Derisa Shala shpejt e gjeti ulësen, ministrja e drejtësisë e pati më të vështirë. Së pari kërkoi ndihmë nga kolegët, e më pas nga sekretari i Kuvendit, i cili më në fund ia tregoi ulësen.

Kur u rehatuan kabineti qeveritar e ligjvënësit, nisën deklarimet jashtë rendit të ditës, në Kuvendin e Kosovës.

Për më shumë detaje ndiqeni kronikën e përgatitur nga gazetari Besnik Tahiri.

Comments