Debati për UÇK që “dridhi” Kosovën (VIDEO)

205

Kuvendi
Një debat i gjatë, që ende po vazhdon, është zhvilluar të enjten në Kuvendin e Kosovës.

Seanca ishte thirrur nga deputetët e Partisë Demokratike të Kosovës dhe asaj iu përgjigjën të gjithë.

Deputetët u mblodhën pas dënimeve të fundit të komandantëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Thirrja u bë që të mbrohen vlerat e UÇK-së pas vendimit të Gjykatës së Apelit,njofton Klan Kosova.

Comments