DEHARI: Kështu duket tani një nga rrugët më të rëndësishme të Kërçovës (FOTO)

128
DEHARI: Kështu duket tani një nga rrugët më të rëndësishme të Kërçovës (FOTO)

Moebel THEMA

Tani duket kështu…Një nga rrugët më të rëndësishme të qytetit dhe fshatrave të pjesës jugore të Kërçovës. Asfaltim nga spitali deri në lidhje me rrugën regjionale Kërçovë-M. Brod, me gjatësi 1.3 km. Përfshin një zonë të rëndësishme ndërtimi dhe zhvillimi si dhe mundëson qarkullim efikas për mijëra qytetarë.

Kjo mes tjerash shkruhet në faqen zyetare të Fejsbukut të kryetarit të Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari:

“I shoqëruar nga shoku im i vizitova punimet dhe dëgjova nga afër qytetarët e buzëqeshur nga ajo që ndodhte. Të them të drejtën u ndjeva mirë, i bindur se duhet edhe më shumë. Nuk ndalemi këtu , vazhdojmë me tutje…Ne mundemi…!”, shkruan Dehari.

14650156_1288855387813533_4704561526493576325_n14670805_1288855281146877_8859056974951610281_n14650713_1288855007813571_4547770432200877972_n14718763_1288854861146919_8518427249134912745_n 14718714_1288855324480206_6291875398150454862_n14724570_1288855191146886_6322806198295997886_n

Comments