Dehari s’mban pergjegjesi per tabelat e fundit skandaloze

202

Moebel THEMA

Kryetari i komunes se Kercoves, Fatmir Dehari nuk mban llogari per tabelat e vendosura ne rajonin e komunes qe drejton.

Ja reagimi:

Të respektuar qytetarë,

Këtyre ditëteve, përgjatë rrugës magjistrale Kërçovë – Gostivar janë vendosur tabelat e komunikacionit me mbishkrime që tregojnë vendet që gjenden në këtë pjesë. Mbishkrimet e tyre përmbajnë shumë gabime drejtshkrimore, për të cilën komuna nuk mbanë përgjegjësi për shkrimet e gabuara. Njoftojmë qytetarërët, se tabelat në fjalë i ka vendosur Ndërmarrja publike për rrugë shtetërore, nga e cila Komuna e Kërçovës ka kërkuar që menjëherë të korrigjohen gabimet dhe të shkruhen sipas rregullave dhe standardeve gjuhësore të ghuhës shqipe.
Tabelat që më herët i vendosi komuna janë pa gabime drejtshkrimore dhe konformë standardeve gjuhësore.

Comments