Del nga pushimi i gjatë në shkollë dhe nuk dihet gjë më për një vajzë 16 vjeçare nga Velesi

159
Del nga pushimi i gjatë në shkollë dhe nuk dihet gjë më për një vajzë 16 vjeçare nga Velesi

U zhduk një vajzë adoleshente nga Velesi, nëna me frikë ka lajmëruar në polici, transmeton TetovaSot.

Dje deri te stacioni policor në Veles, S.R.(41) nga fshati Kocilari ka lajmëruar se ditën e njëjtë rreth orës 15 e 30 min, vajza e saj 16 vjeçare ka dal nga shkolla në Veles midis orëve dhe pushimit të gjatë dhe nuk është kthyer më.

Comments