DËMTOHET BILBORDI I “PËR MAQEDONI MË TË MIRË”

89

Një material propagandues zgjedhor i vendosur në një bilbord të Koalicionit “Për Maqedoni më të mirë”, i locuar pranë bulevardit “Revolucioni i Tetorit” është dëmtuar.

Komiteti komunal i VMRO-DPMNE-së sot mbajti konferencë shtypi në të cilën njoftoi për dëmtimin e materialit propagandues dhe ju bëri thirrje institucioneve kompetente, organizatave ndërkombëtare dhe vendore dhe MPB-së që tazbardhin dhe sanksionojnë sjelljen e tillë.

Comments