Dënohen 16 vozitës në Pollog – (VIDEO)

229

Uikendin e kaluar në kuadër të aktiviteteve të përforucara në komunikacion që një kohë të gjatë I ndërmer Sektori për Punë të Brendëshme në Tetovës në rajonin e Pollogut, janë zbuluar 16 persona që kanë drejtuar automjetet pa leje për vozitje.Gjegjësisht në Tetovë 11 dhe 5 në Gostivar.Poashtu gjatë kontrolleve janë ndaluar edhe 10 vozitës fillestar të cilët nuk kanë respektuar ligjin për këtë kategoriSipas policisë, të gjithëve u janë shqiptuar dënime adekuate.Nga Policia apelojnë që të rinjtë pa leje për vozitje të mos drejtojnë automjetet sepse vënë në pikpyetje sigurinë e tyre dhe të pjesëmarrësve tjerë në komunikacion.

Comments