Denoncime për ryshfet të votuesve edhe në Shkup, Prilep, Vallandovë dhe disa komuna tjera

69

Intensifikohen raportet për ryshfet të votuesve në të gjithë Maqedoninë.

Në këtë moment. ekipi në detyrë të CIVIL përpunon të dhëna për më shumë vend nga të cilat vijnë denoncime, edhe atë në Shkup, Prilep, Vallandovë dhe komunat tjera, transmeton TetovaSot.

Policia ka prishur tentimet për ryshfet të votuesve, në bazë të raportit të vëzhguesve të CIVIL edhe në Demir Hisar ka pasur tentime për ryshfet.

Policia po mban një person nën dyshimin e arsyeshëm për ryshfet të votuesve, dhe procesi është në vazhdim.

CIVIL ka marrë një raport të detajuar nga gjykata mbi “operacion” për ryshfet të votuesve në këtë dhe në një rast tjetër.

Comments