Deri të premten mund të paraqiten dëmet e shkaktuara nga përmbytjet e 6 gushtit

254
auto_EPA-GEORGI-LICOVSKI-41470569928-650x358

Qeveria e Maqedonisë bën të ditur se afati i fundit për paraqitjen e dëmeve të shkaktuara nga përmbytjet që ndodhën më 6 gusht, është dita e premte, 2 shtatori i këtij viti.
Siç sqarohet, të gjithë personat e rajoneve të përmbytura të Shkupit dhe Tetovës që ende nuk i kanë paraqitur dëmet materiale, të njëjtën mund ta bëjnë në komunën e Gazi Babës, Haraçinës, Ilindenit, Shuto Orizares dhe Tetovës deri të premten, deri në ora 16 e 30.
Comments