Derisa partitë po bëjnë fushatë, ky skamnorë po rri shtrirë në mes të rrugës (FOTO)

169

Moebel THEMA

Në rrjetet sociale një qytetar strugan ka postuar një foto duke përcjellë mesazhin se “derisa partitë po bëjnë fushatë nëpër restorante dhe kafene, ky skamnorë po rri shtrirë në rrugë, pa bukë dhe pa strehë mbi kokë”. Kjo foto tregon gjithçka lidhur me realitetin që po ndodhë në Maqedoni.

Comments