Nga të shtënat me armë në Austin të Texasit, është raportuar të ketë ndërruar jetë një 30 vjeçare dhe disa të tjerë kanë mbetur të plagosur.

Një dëshmitare ka thënë se ka parë të qëllohen tre persona.

Të shtënat kanë ndodhur jashtë një klubi të natës.

https://www.youtube.com/watch?v=RV9I5W9NmRI