Dhjetra strugan u përcollën për haxh!

133

Moebel THEMA

Para Xhamisë të qytetit “Mustafa Çelebi” në Strugë  në prezencën e qytetarëve të shumtë dhe drejtursëve të Myftinisë  u bo përcjellja e haxhive  transmeton Strugalajm.Janë me qindra pelegrinë nga Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria që u nisën drejt Arabisë Saudite për të kryer një nga ritet më të rëndësishme të fesë Islame, kryerjen e Haxhit.

Screenshot_20160901-190951

 

 

Screenshot_20160901-191009 Screenshot_20160901-191044

Comments