Diaspora do të votojë për 3 deputet

129
diklogo_12

Moebel THEMA

KSHZ në seancën e fundit ka shqyrtuar listat me kandidat të gjashtë subjekteve politike që ju ishin kthyer prapa listat për shkak të disa korektësive, njofton Zhurnal ndërkohë që në diasporë do të votohet për 3 deputet e për këtë e nevojshme është 20 mijë vota.

KSHZ ka pranuar përsëri listat e koalicioneve Për ndryshime dhe drejtësi, VMRO për Maqedoninë dhe Alecanca për shqiptarët dhe e Majta.

Lidhjes socialdemokrate të Maqedonisë nuk i janë pranuar listat në njësinë e 1 dhe 3 pasiqë bartës ka pasur Stevo Prodanovski dhe Lupco Nikolovski.

Comments