Digjen dhjetë hektarë male në Kërçovë

281

Rreth tetë hektarë pyje prej lisi dhe dy hektarë pisha u dogjën dje nga një zjarr mbi fshatin Kolibar të Kërçovës.

Sipas MPB, zjarri ka shpërthyer në orën 14:10, ndërsa është shuar në orën 18 prej ekipeve të QMK – Kërçovë, NJKZ – Kërçovë, Ekonomisë së pyjeve “Lopushnik” dhe banorëve të fshatit.

Ekspertizë është bërë prej orës 19 deri në orën 20.

Comments