Digjet një shtëpi në Shkup

322

Moebel THEMA

Dje Shkup, në rrugën ‘Dimo Haxhi Dimov’, nga shkaqe ende të pazbuluara ndodhi zjarr në shtëpinë në pronë të L.A. (42 vjeç), nga e cila janë djegur dy dhoma dhe pjesa ndihmëse e shtëpisë.

Zjarri është lokalizuar nga ekipi i Shërbimit kundër zjarrit. Policia dhe Ndihma e Shpejtë janë ofruar për ndihmë ndërsa pas hetimeve do të del edhe raporti për këtë fatkeqësi

Comments