Digjet një shtëpi në Tetovë, nuk ka të lënduar

268

digjet

Mbrëmë rreth orës 12.00 ka shpërthyer zjarri në një shtëpi banimi në rrugën “Murat Baftjari” në Tetovë. Siç mëson portali TetovaSot nga Njësiti i Zjarrfikësve, ekipet e tyre kanë arritur të lokalizojnë zjarrin që mos të përhapet në shtëpi tjera. Fatëmirësisht nuk ka të lënduar por ka vetëm dëme materilae nga djegja e shtëpisë

“Mbrëmë shpërtheu zjarri në një shtëpi në rr.”Murat Baftjari”. Ekipet e Brigadës kundër zjarrit në Tetovë me angazhim maksimaë shpejtë dhe afikas me tre automjete kundër zjarrit dhe nëntë zjarrfikësi arritën të parandalojnë përhapjen e flakëve të zjarrit tek shtëpitë për rreth, zjarri u likudua tërësisht, të lënduar nuk ka vetëm dëme materiale” u shpreh Uka Aliti për TetovaSot.

Comments