Dimitrov, anëtarësimi u vë pikën dyshimeve për të ardhmen

233

LSDM ka vazhduar në Prilep fushatën e saj në mbështetje të referendumit të 30 shtatorit….

LSDM ka vazhduar në Prilep fushatën e saj në mbështetje të referendumit të 30 shtatorit. Sipas syrtarëve të kësaj partie vota pro referendumit mundëson anëtarësimin e vendit në NATO dhe BE, ndërsa anëtarësimi u vë pikën dilemave për të ardhmen e vendit.

“Anëtarësi nënkupton se Maqedonia është këtu që të mbetet në këto kufi, se maqedonia do të jetë e parashikueshme, stabile dhe e fuqishme.Anëtarësimi u vë pikën të gjitha dyshimeve se çka do të ndodh me ne pas 10 apo 20 vitesh. Meqë kjo na bën më të parashikuehëm ivestimet rriten. Sa më shum të kemi ivestime, aq më shum do të ketë kërkesë për punëtorë të mirë dhe do të rriten pagat” – tha Nikolla Dimitrov.

Comments