Dimitrov: Maqedonia që unë përfaqësoj është më e pjekur

189

Duhet të punojmë edhe në planin e brendshëm, për shkak se kjo është një çështje tejet e rëndësishme për identitetin maqedonas dhe mendoj se këtë nuk ka nevojë ta theksoj”, tha mes tjerash ministri i jashtëm Dimitrov, duke shtaur se është e nevojshme që të krijohet bashkëpunim mes të gjithë aktorëve kyç politik dhe të arrihet një konsensus nacional. /SHENJA/

Comments