Hasanbegu është njëra nga fshatrat më të prekura nga moti i ligë që e kapi Shkupin me rrethinë.

Nëpërmes fotove ju sjellim disa nga dëmet që ka shkaktuar shiu i rrëmbyeshëm.

Gjithsej 15 persona e humbën jetën, ndërsa gjashtë rezultojnë të zhdukur nga moti i ligë që mbrëmë e kaploi Shkupin dhe rrethinën./Portalb

13941047_1117107978359687_709614182_n

13942548_1117107985026353_1781893321_n

13942756_1117107998359685_1672612824_n

13941163_1117107968359688_1746053372_n

13936776_1117108018359683_1157161859_n