Dita e Alfabetit Shqip, ditë jo pune për shqiptarët e Maqedonisë

206

22 Nëntori – Dita e Alfabetit Shqip, ditë jo pune për shqiptarët e Maqedonisë

Dita e Alfabetit Shqip – 22 Nëntori (e martë), do të jetë ditë jo pune për qytetarët shqiptar në Republikën e Maqedonisë, njftoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale e cila ua uroi kominitetit shqipetare kete dite !

Comments