Do ta shesë virgjërinë, qëllimi i 18-vjeçares do t’ju mërzisë (Video)

190

4221396001_5227927376001_5227911076001-vs

Emisioni britanik “This Morning” ka pasur të ftuar një adoleshente 18 vjeçe e cila ka shkaktuar trazira te shikuesit.
Aleexandra ka treguar se do të shes virgjërinë e saj për një milionë euro në mënyrë që të paguajë borxhet e prindërve si dhe të regjistrohet në Universitetin e Oksfordit.

Vajza që me prejardhje është nga Evropa ka treguar se prindërit e saj nuk janë në dijeni për planin e saj.

Ajo po planifikon që të hapë ‘ankandin’ me ndihmën e një agjencie për të pranuar ofertat e meshkujve nga tërë Evropa, dhe me ndihmën e kësaj agjencie do të zgjedhë shumën më të madhe.

Por kjo nuk iu ka pëlqyer prezantuesve të emisionit dhe komentuesve të shumtë të cilët kanë thënë se vajza nuk është e vetëdijshme për rrezikun që po ia bën vetes më këtë veprim.

E pyetur nëse mendon se ajo që Aleexandra po kërkon është një shembull i mirë për vajzat e tjera ajo ka thënë se fatkeqësisht, kur gjendeni në raste urgjente për t’i mbledhur paratë shpejtë, atëherë kjo është mënyra e duhur, përndryshe nuk do ia sugjeronte askujt ta shiste veten për para. /ORAinfo/

al-petrol

Comments