Një vjetori i Tv21, drejtoresha Kelmendi: Një vit me plotë sfida por i suksesshëm

286

Drejtoresha e Televizionit 21 në Maqedoni Parta Kelmendi sot ka folur mbi sfidat edhe rreth 1 vjetorit të themelimit të TV21 në Maqedoni, fillimet, ecurinë e televizionit dhe pozitivitetet që ky televizion ka sjellë në ekranin e shqiptarëve të Maqedonisë e më gjerë.
Drejtoresha e Televizionit 21 në Maqedoni Parta Kelmendi në një intervistë për emisionin ‘Bon Bon’ foli per sfidat dhe të arriturat e punës një vjeçare të kesaj dritare të re të informimit në Maqedoni. Ajo tha se Tv21 do të sjellë në të ardhmen projekte të reja sidomos programe argëtuese.

Një vjetori i Tv21, drejtoresha Kelmendi: Një vit me plotë sfida por i suksesshëm

 

Comments