Dy ministra të VMRO-së në gjykatë me Grupin e Kumanovës (Foto)

294

Moebel THEMA

kumanova-620x330

Ministrja e kulturës Elizabeta Kan;veska Milevska dhe ish ministri për transport dhe lidhje, Mile Janakievski, sot duhet të paraqiten në gjykatë ku do të merren në pyetje nga një gjykatës në procedurë parahetimore. Prokuroria Speciale Publike , si dhe për të dyshuarit tjerë në lëndët “Tenderat” dhe “Toplik” ka kërkuar që gjykata t’u shqiptojë masa kujdesi.

PSP i dyshon ata se e kanë dëmtuar buxhetin e shtetit në vlerë prej 2 milionë eurove, transmeton Gazeta Lajm.

Në të njëjtën kohë (në tjetër sallë gjyqësore), sot në Gjykatë vazhdon edhe procesi ndaj Grupit të Kumanovës, ku do të prezantohen transkripto të bisedave të tyre telefonike.

kantseska-mile-670x304

Comments