Teknologjia lëviz me hapa gjithmonë e më të shpejta, aq sa e ardhmja duket se është pas derës.

Rasti më i fundit janë smartphone, të cilët pavarësisht se zhvillohen shumë shpejt brenda pak muajsh, tani do njohin dhe një fazë tërësit të re, që mund të konsiderohet gati-gati futuristike. Bëhet fjalë për ekranet që përthyhen, që mund të kthehen shumë shpejt në gjënë e re më të zakonshme.