E gjithë bota po qesh: ‘Sfida Neymar’ po përhapet në të gjithë globin |VIDEO

359

Kur mendojmë për Kupën e Botës, mendojmë për lojtarët më të mirë duke eleminuar garën për një mundësi për të fituar trofeun.

Por edhe pse lojtari i famshëm Neymar Da Silva Santos Junior mund të ketë humbur shansën që të udhëheq Brazilin në fitoren e Kupës së Botës 2018, ai arriti që të fitojë me të madhe në një mënyrë tjetër: Ai u bë lojtari më i imituar i garës, duke bërë që njerëzit të rrotullohen në mënyrën si ai bën.


Në fakt, ekipe të tëra kanë bërë video duke i imituar rrëzimet e tij në fushë. Ideja është e thjesht. Njerëzit bërtasin Neymar dhe mundohen ta imitojnë sa më mirë. Një trajner i një Klubi zviceran i të rinjve, Klubi Tijuana dhe shumë të tjera i janë bashkuar kësaj sfide të imitimit.

Comments