E pabesueshme, 24 vjeçarja bombardon Facebook me 125 754 foto nga pushimet!

314

 

Screenshot_5

Një 24 vjeçare ka kaluar pushimet më të paharrueshme në një resort turistik në Turqi. Melpomeni Daullja nuk kishte si të mos i memorizonte momentet e kaluara dy vite më parë përmes fotografive.

Ajo ka fotografuar çdo pëllëmbë të resortit, njerëzve, ushqimit dhe ambientit përreth duke dokumentuar plot 125 mijë e 754 foto në Facebook, të përmbledhura në albumin “Turqia ime, verë 2014”.

Dhe për t’I hedhur të gjitha foto në Facebook, vakzës iu deshën plot 6 muaj.

“Unë nuk jam fotografe profesioniste”, tha vajza me modesti, “thjesht zgjodha ato 125 mijë e 754 foto që mu dukën më interesante, më spontane” ka thënë Daullja.

Comments