E pabesueshme por e vërtet: Kjo shtëpi u ndërtua nga një i verbër (Foto)

277
E pabesueshme por e vërtet: Kjo shtëpi u ndërtua nga një i verbër (Foto)

Kjo shtëpi mahnitëse prej gurëve në Los Anxhelo, raportohet se është ndërtuar me dorë nga arkitekti Elmer Reavis më 1924 i cili, sipas legjendës urbane, ishte i verbër. Shtëpia e mrekullueshme, që tani ka pishinën e saj, ndodhet në kodrat e Los Anxhelos.

Judy Berna, e cila është agjente për shitjen e pronave dhe që është ngarkuar për shitjen e kësaj shtëpie, tha: “Shtëpia është një punë e mrekullueshme arti dhe zejtarie”.

Ndërtimi i kësaj shtëpie nga arkitekti i verbër është i ngjashëm me punën e Betovenit, i cili krijoi muzikë të bukur të cilën nuk mund ta dëgjonte, transmeton syri.

Shikojeni më poshtë shtëpinë, e cila është në shitje për 600,000 dollarë.

2

3

4

5

6

7

8

9

Comments