E trishtueshme: Fëmija 4-muajsh shtypet në shkallët lëvizëse (VIDEO)

191
E trishtueshme: Fëmija 4-muajsh shtypet në shkallët lëvizëse (VIDEO)

Këto pamje të trishtuesme janë regjistruar në një qendër tregtare në Shangai, Kinë. Gjyshja nuk ka arritur që ta mbajë në krah nipin katërmuajsh, i cili i ka shpëtuar nga duar gjatë një aksidenti që ka ndodhur në shkallët lëvizëse.

Fëmija ka rënë në hapësirën 10 metra të lartë midis shkallëve, duke rënë nga kati i tretë në të dytin. Autoritetet kanë njoftuar se fëmija po trajtohet në spital dhe është në gjendje serioze shëndetësore.

Comments