Ekskluzive: Arrestime edhe në lagjen Shuto Orizarë

90

Para 15 minutave janë arrestuar disa persona në Lagjen Shuto Orizare. Byrime të MPB-së kanë deklaruar për Gazetën Lajm se personat në fjalë janë arrestuar duke blerë vota dhe ata me siguri do të dënohen me pesë vite arrest.

Comments