Eksplodime të fuqishme në Malësinë e Tetovës

300

Në fshatin e Shipkovicës, në Tetovë, sot u bë minimi i shkëmbinjve të cilët, pas përmbytjeve të pradokohshme janë kanosje për banorët e këtij rajoni.

Minimi u bë në fund të fshatit, në lokacionin e goditur nga shirat e rrëmbyeshëm dhe vërshimet, ndërsa mori pjesë dhe i ndjeki punimet edhe ministri i Mbrojtes Zoran Jolevski.

Comments