Eksplodon një veturë në Shkup (Foto)

292

eksplodim-veture-780x439

Mbrëmë në lagjen Novo Lisiçe të Shkupit është djegur një automjet, ndërkaq sipas të dhënave të portalit Dokaz dhe Popullarno, bëhet fjalë për një bombë të vendosur në veturë.

Vetura ka qenë pronë e zinxhirit të njohur të dyqaneve për ushqime të shpejtë të një kompanie të vendit. Këto të dhëna janë bërë të ditura nga motra e pronarit të dyqaneve, që është një folëse e njohur.

Sipas saj, familja dyshon se bëhet fjalë për sulm nga një grup i njohur që i ka kërcënuar dhe kërkuar haraç.

Comments