Elvis Naci – Historia që përlot

252

 

Image result for elvis naci

Moebel THEMA

Raportet njerëzore nuk janë atje ku kërkohen dhe atje ku njerëzit duhet të jenë .
Duhet patjetër të repektohen njerëzit me njëri- tjetrin dhe të krijohen raporte të ngrohta.Por a ndodhe kjo?

Njerëzimi sot ka arritur shumë dhe gjërat shkojnë drejt avancimit por raportet njerëzore nuk janë të njëjta .Ai rrëfen një histori si të rregullohen këto raporte duke treguar një rrefim interesant.Për më shumë ndiqeni këtë rrëfim nga vetë z. Naçi/Faktiditor/.

 

https://www.youtube.com/watch?v=anZGPPBrDAw

Comments