Elvis Naçi- Mbrojeni fëmijët tuaj

343

Image result for elvis naci

Zoti është krijuesi ynë që na ka dhënë gjëra të paimagjinueshme.Zoti është dhuruesi më i madh.Na jep jetë, dhe na mbulon me të mirat e tij.
Po fëmijët-cfarë janë ata?! A nuk janë më të shtrenjtit tanë.A nuk janë e ardhmja jonë, a nuk janë pasuria jonë më e madhe , më kapitale.
Por si mund ti edukojmë ata, si ti ndalojmë nga veset e këqija, si ti ruajmë që rrugët e tyre mos jenë të errëta.Cfarë duhet të bëjë një prind për edukatën e tyre me kohë.
Janë shumë e shumë gjëra të tjera që përmes ligjeratës së rradhës, njohësi i madh i islamit dhe teologu Elvis Naçi flet për këtë dimension me shumë shembuj e shembuj./Faktiditor/.

 

Comments