Elvis Naçi me dy fjalë mposht ateistin-Video

171

Image result for elvis naci dhe ateisti
Ka njerëz që e kanë humbur rrugën e Zotit.Ka madje edhe të tillë që quhen ateistë dhe nuk besojnë fare në Zotin e madh dhe të plotfuqishëm .Por ndonjëherë në përballjen me t’a na duhet kohë për t’u sqaruar, ndoshta për shumë kohë duhet bindur.Por ka të tillë që me një fjalë e bëjnë atë që dikush nuk mund ta thotë me mijëra të tilla
Elvis Naçi përballë një ateisti në një emison direkt.Ndiqeni se cfarë i thotë ai një ateisti ./Faktiditor/.

https://www.youtube.com/watch?v=aewrHNDb0kQ

Comments