Elvis Naçi : Mrekullia te familja islame

274

Image result for elvis naci
Mrekullia te familja islame, kjo është një ligjeratë shumë interesante dhe domethënëse e teologut Elvis Naçi.Ata që do ta dëgjojnë me vëmendje cdo gjë që ai thotë për familjen islame , më shumë do forcojë lidhjen e tyre , aq më tepër kur kohëve të fundit gjithandej ka shumë divorce për arsye të ndryshme transmeton Faktiditor.Njerëzit duhet t’i thirrin ndërgjegjes së tyre për të shpëtuar këtë gjë të shenjtë -familjen, më e madhja, më kryesorja e gjithckaje.Të tjerat nuk kanë rëndësi
Familja megjithatë mbetet shtylla kryesore dhe ajo në islam ka dy parime kryesore: dashurinë midis tyre dhe tolerancën.Kështu krijohet një familje që i reziston gjithckaje, cdo problemi dhe sfide.Për më shumë ndiqeni ligjeratën shumë interesante të z. Naçi./Faktiditor/

 

Moebel THEMA

https://www.youtube.com/watch?v=0PfqpIoTCOo

Comments