Elvis Naçi-Po kemi turp para Kurban Bajramit!

179

Image result for Elvis Naci po kemi turp para Kurban Bajramit
Njerëzit kanë nevojë për mesazhe paqeje, dashurie.Kanë nevojë të lidhen më shumë me Zotin sepse ai është fuqia supreme.Ai mbetet gjithmonë absolut.Ne jemi krijesat e tij.Por njerëzit kanë më shumë nevojë të ndjekin fenë e pastër prandaj Faktiditor në mënyrë serike do t’ju sjellë ligjeratat perfekte të Elvis Naçit sepse ai ligjeron fenë e vërtetë, atë fe të kristaltë.Më mirë një ligjeratë të bukur që do t’u ofroje më shumë me dashurinë ndaj Zotit se sa të mbushim kronikat rozë me plot amoralizime .Ky është qëllimi.Ne të gjithë kemi nevojë për të bukurën, të pastërtën, njerëzoren.Elvis Naçi i sjellë këto ligjerata me një shpjegim të saktë, tamam ashtu sic e kërkon feja e pastër dhe e vërtetë./Faktiditor/

 

https://www.youtube.com/watch?v=PwjqzxaaTQA

Comments