Emocionuese: Fëmija ecën nga barku i nënës në momentin e lindjes (VIDEO)

231

36A11F5200000578-3710151-image-a-123_1469606479056

Vendimet për mënyrën se si të sjellet në jetë një fëmijë, janë ndër më të vështirat me të cilat përballen prindërit apo gratë shtatzëna.

E derisa nënat ka një kohë të gjatë që kishin dy mënyra për të zgjedhur në mes lindjes natyrale, apo asaj me operim për të sjell fëmijën e tyre në jetë, tani ka një mënyrë ndryshe ndaj atyre, përcjellë Klan Kosova.

Trendi i fundit për të sjell një fëmijë në këtë botë, është ai i përzierjes të të dy llojeve të mënyrës së lindjes së fëmijëve.

Ndërkaq në një video të publikuar në rrjetin social Facebook, nga një mami e quajtur Sophie Messager, tregon momentet e një gruaje gjatë procesit të saj të lindjes së fëmijës me metodën e quajtur ‘’ lindje natyrale cezariane’’, përcjellë Klan Kosova.

Në ato momente rezultatet janë të pabesueshme, fëmija fillon të lëviz vet dhe të dali nga barku i  nënës.

Është e mrekullueshme apo jo, për më shumë detaje ndiqeni videon e publikuar më poshtë, përcjellë Klan Kosova.

 

Comments