Energjia elektrike lë pa shtëpi familjen 4 anëtarëshe (Video)

272
auto_familja_1470335720-53451061470335894

Më parë patën jetë të vështirë, por të paktën kishin një kulm mbi kokë. Tri ditë më parë familja 4 anëtarëshe e Fatbardha Mujës mbeti edhe pa shtëpi.

Objekti u përfshi nga flakët dhe për këtë ajo fajëson energjinë elektrike.

Drenisi 6 vjeç, Leonita 4 vjeçe dhe Shabani 1 vjeç e gjysmë, po vazhdojnë ta bëjnë gjumin në barakën e djegur,  njofton Klan Kosova.

Atyre nuk i bënë zgjidhje zyrtarët e Komunës së Drenasit. Ndonëse bashkëshorti i saj ishte veteran i luftës, Fatbardha thotë se nuk përfitoi asnjëherë asgjë.

Comments