Erdogan prezanton kabinetin e ri qeveritar

307

Presidenti Recep Tayyip Erdogan prezanton kabinetin e ri qeveritar.

Në kabinetin e ri, Abdulhamit Gul emërohet ministër i drejtësisë.

Murat Kurum emërohet Ministër i Mjedisit dhe Urbanizmit në kabinetin e ri në Turqi, ndërsa Mevlut Çavusoglu ministër i Jashtëm.

Në kabinetin e ri, ministër i Arsimit emërohet Ziya Selçuk, ministër i Mbrojtjes Hulusi Akar, ndërsa ministër i Shëndetësisë Fahrettin Koca.

Berat Albayrak që kishte postin e ministrisë së Energjisë kaloi në ministrinë e Financave, ndërsa Fuat Oktay është vendosur në postin e zëvendëspresidentit.

Comments