Është gjetur një person i vdekur në Prilep në lumin te vendi “Podvodenci”

273

Në vendin e quajtur “Podvodenci” – Prilep, në ujërat e lumit lokal dje rreth orës 16 ishte gjetur një person i vdekur O.N. (67) nga Prilepi.

Nga ana e mjekut të Ndihmës Urgjente mjekësore u konstatua vdekja pa shenja të dukshme të dhunës.

MPB sot kumtoi se ekspertizë në vendin e ngjarjes kishin kryer një Prokuror Publik dhe ekipi i ekspertizës nga Stacioni Policor Prilep. Me urdhër të Prokurorit Publik, trupi i të ndjerit ishte dërguar për autopsi./mia

Comments