Estonia krijon armën vdekjeprurëse (Video)

322

 


Estonia krijon armën vdekjeprurëse (Video)

Estonia ka krijuar tankun më të vogël në histori, por është pajisja më vdekjeprurëse që është krijuar në dekadat e fundit.

Një firmë estoneze ka lansuar versionin e fundit të tankut që mund të kontrollohet me teledirigjues dhe mund të bartë deri në tre ushtarë.

I quajtur Adder, mini-tanku i gjatë vetëm 1.50 metra posedon mitralozin që kap armikun deri në 1.1 milje larg, dhe mund të ndërrojë formë, varësisht prej misionit që i kërkohet.

Comments