Fadil Zendeli takim me strukturat partiake të RDK-së në Gostivar (FOTO)

143

Moebel THEMA

Fadil Zendeli, i caktuar nga kuvendi i RDK-së si lider i kësaj partie, mbrëmë ka realizuar takim me strukturat partiake respektivisht nëndegët në komunën e Gostivarit.
Në këtë takim u bisedua për gjendjen aktuale në Maqedoni si dhe përgdaditjen për zgjedhjet parlamentare që janë caktuar për në dhjetor të këtij viti.
Ky takim njëkohësisht ishte paraqiste edhe hapjen e zyrës së partisë që do jetë në shërbim për zgjedhjet e dhjetorit.
I pranishëm në takim ka qenë edhe nënkryetari i RDK-së Binas Pajaziti si dhe kryetari i degës së Gostivarit, Arben Ademi.

 

fadil-rdk-gv0rdk-gv

Comments