Farsa Institucionale

316

Të gjitha këto aktivitete për Epopen e UÇK-së janë farsa institucionale e hipokrizi të këtij pushteti të paaftë .
Kanë manipuluar me vite me familjen më të shquar të kombit JASHARAJ kinse ne e duam Muratin Bekimin President po në fund Presidente e kanë bërë një përçarese si znj.Vjosa Osmani anti luftë etj
Nuk e keni targin me fol ju për UÇK -në kur Qeveria juaj na quan mercenar na fyen na poshtëron dhe nuk mbështetë Kategoritë e dalura nga lufta e UÇK -së andaj këto aktivitete sa për sy e faqe e fotografi janë mbase interesante për militanta të juaj .
Militant demantom po munde , tybe nuk mundesh se ti thyejnë turinjët faktet kokëforta .
Vlerat kombëtare duhet mbrojtur me ligj e jo mos të votohen ligjet në Kuvend e mandej më shitë patriotizëm .

E dimë ne fort mirë se si janë sjellë klasa politike në tëresi me veteranët dhe vlerat e luftës nga 1999 e gjerë sot !!!

Erald Selca

Comments