Faton Ramadani e vërteton se drejtësia ka fshehur të vërtetën, krimin “Bërllogu Hamëz Hajra është vrarë nga bërllogat” (Dokument)

300
ubk

Moebel THEMA

Faton Ramadani, vëllai i vëllezërve Ramadani, të dënuar në rastin e njohur si Rasti “Kiqina” ka publikuar një raport për pafajësinë e vëllezërve I cili thotë se me këtë dokument e vërteton atë se çfarë ka shkruar më herët lidhur me rastin I cili ka mbetur I pazgjidhur për vite të tëra, sic thot ai Misioni Eulex ka dështuar duke zhdukur provat, shkruan Botapress.

Mund të lexoni postimin e Ramadanit më poshtë

E perkthyer vetum pjesa e fundit e kti raporti qe verton ato se qfar shkruaj.

Nga ky raport nxirret vetum emri i Skender Halilajt dhe Kimete Krasniqit duke i mshef emrat tjer.Vllezerit Ramadani e Kiqina jan te denuar gjoja Skender Halilaj i pagoj per krimin e familjes Hajra,Skenderi ishte i denum me 30 vite burg si organizator i vrasjes,por Skenda kishte kercnuar persona te fuqishum te pushtetit kriminal dhe shkalla e dyt e liron edhe pse i gjith montimi ishte Skender Halilaj e te tjeret,kurse Kimete Krasniqi edhe pse ishte denuar me 6 vite burg kurr nuk e mbajti burgun!

Emrat tjer kishte mbulu krimineli Fadil Sylevi duke zevendesu me vllezerit Ramadani e Kiqina.

Kto raporte dhe kto qfar shkruaj drejtesia i mbuloj vetum te mshifet e verta e krimi,berllogu Hamez Hajra ishte vrar nga berllogat…!

N’ket rast edhe nderkombtaret heshten,se ishte vrar nje deshmitari i Hages.

TEORIA

Hamez Hajra dhe familja e tij u vrane me 20 gusht 2001, per shkak se me 13 korrik 2001 TMK-ja kuptoi se ka pasur nje hetim penal ne vitin 1998 vrasje ne tentativ te hamez hajres dhe rreth 6 anetareve te TMK-së. Antaret e TMaj-së mund te jene objekt i ndjekjes penale.

Comments