Fazliu: Njësia e 6-të zgjedhore të merr 30 deputetë

212

Deputeti i PDSH-së Bekim Fazliu lidhur me Kodin zgjedhor ka propozuar që Njësia 6 të merr më shumë deputetë se njësitë tjera.

“Vetëm nëse 6-ta nxjerr 30 deputetë, atëherë mund të kemi respektim te barazisë së votës, kësisoj humbin votuesit shqiptarë dhe faji fatkeqësisht është tek qeveria. Pra pyetja është se pse është rritur limiti prej 3 në 5 përqind…”, deklaroi Fazliu në emisionin “Rruga drejt…”.

Comments