Filadelfia/ 4-vjeçari vret me armë zjarri kushëririn 2-vjeçar

117

Filadelfia/ 4-vjeçari vret me armë zjarri kushëririn 2-vjeçar

Një 4-vjeçar në Filadelfia USA, ka qëlluar me armë kushëririn e tij 2-vjeçar duke i shkaktuar atij vdekjen e menjëhershme.

“Nëna ishte duke përgatitur darkën e “Falenderimeve”, kur të dy fëmijët po luanin me armë,” tha Kryeinspektori Scott Small për Media Filadelfia.

Rachel Santiago dhe Omar Laboy-Vega, nëna dhe babai i 2-vjeçar-it tani po përballen me akuza kriminale në lidhje me këtë incident, tha Departamenti i Policisë Filadelfia në një deklaratë.

Comments