Filipçe: Nuk është më e nevojshme vazhdimi i gjendjes së jashtzakonshme

434

Ministri Filpçe gjatë pyetjeve të gazetarëve për vazhdimin apo jo të gjendjes së jashtzakonshme pas të shtunës, ditën kur dhe ajo mbaron, ai tha se nuk e sheh më të arsyeshme që të vazhdohet. “Masat dhe rregullat mund të merren edhe nëse gjendja e jashtzakonshme nuk është në fuqi”, tha Filipçe.

Comments