Filipine, furgoni i policisë shtyp protestuesit në rrugë (Video)

144

 

Moebel THEMA

Filipine, furgoni i policisë shtyp protestuesit në rrugë (Video)

Filipine-2-640x427Një furgon i policisë ka shtypur dhe përplasur një grup manifestusish që protestonin përpara ambasadës amerikane në Manila, në Filipine.

Filipine 1Sipas liderit të protestës, Renato Reyes, të paktën tre studentë janë në spital me plagë të rënda pas përplasjes.

Filipine 3Filipine 4Imazhet televizive tregojnë mjetin tip furgon të policisë që lëvizte përpara dhe mbrapa me shpejtësi jo të vogël, duke shtypur dhe përplasur ata që e kishin rrethuar. Më pas, policia ka arrestuar 23 persona.

Comments