Filloi rikonstruimi i rrethrrotullimit të Shkupit të dëmtuar nga përmbytjet

105

Moebel THEMA

Image result for permbytjet ne 6 gusht shkup

Prej sot filloi rikonstruimi i tërësishëm i pjesëve të dëmtuara në rrethrrotullimin e Shkupit nga përmbytjet më 6 gusht të këtij viti. Punët ndërtimore i kryen Transmet, ndërsa investimi është 165.172.310 denarë të Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore.

Me rikonstruimin janë përfshirë 1.500 metra duke i përfshirë edhe udhëkryqin Haraçinë dhe udhëkryqin Hipodrom.

Në këtë pjesë të rreth rrotullimit prej sot është vendosur regjim kohor i komunikacionit.

Comments